2018 Red Paddle CO 10.8 Activ MSL

Till yoga, pilates och fitness-fans!

I Lager
Endast 2 kvar
SKU
SU3301A10818
11 500,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

SUP yoga är ett växande fenomen och vår uppblåsbara SUP Activ 10'8 “ ger dig allt du behöver för att njuta i lugn och ro.
Konstruerad speciellt för yoga i åtanke är den tjockare än en Ride bräda, bredare och stabilare med en EVA däckkudde ovanpå för att skapa den perfekta yoga upplevelsen. Dessutom har bärhandtagen placerats på sidan för att maximera träningsutrymmet. När du är klar med din session är den också en fantastisk SUP att paddla och glider lätt över vattnet.

Yoga, pilates och fitness-fans!

Koppla av och njut av alla fördelar med att öva yoga på denna speciella bräda.

Människor har alltid flockats till vattnet för lugnet och harmonin. Vi upptäckte väldigt snabbt att paddlare tog sina uppblåsbara SUPs till vattnet för att öva yoga, göra pilates och stretcha, därför skapade Red Paddle en bräda för alla er. Den kallas 10'8 "Activ och är baserad på vår 10'8" Ride, men har en ökad tjocklek för att förebygga att vatten kommer upp på brädan så du kan vara torr under träningspasset.

Den extra tjockleken ger mer styvhet och 34“ bredden ger en stabil plattform, vilket gör brädan perfekt för öva yoga. Bärhandtagen har placerats sidan av brädan så att dom inte kommer i vägen. Red Paddles EVA-däck fungerar som en yogamatta med en linje ner i mitten för att hjälpa till att positionera och hålla dig balanserad. Brädan fungerar också utmärkt att paddla med så du kan hitta en perfekt plats att slappna av och träna på. Den levereras med en Titanpump så du inte behöver göra av med en enda svettdroppe innan du far ut på vattnet.

Mer information:
Tillverkare Red Paddle Co
Längd 325 cm
Bredd 86 cm
Vikt på paddlaren Upp till 120 kg
Material MSL Fusion ( PVC laminate)
Skriv din egen recension
Du recenserar:2018 Red Paddle CO 10.8 Activ MSL
Ditt betyg