2018 Red Paddle CO 12.6 x 28 Elite MSL

För dig som är riktigt tävlingsinriktad med mer stabillitet.

I Lager
Endast 1 kvar
SKU
SU3304114018
13 900,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Denna uppblåsbara SUP är lång och smal, vilket betyder att den är snabb på vattnet men är också lätt att manövrera och styra. Eftersom den är uppblåsbar är den enkel att packa ner och du kan lätt resa med den över hela världen. Men trots att den är så praktisk har ingen kompromiss gjorts på prestandan.

Alla Elite brädor har unika innovationer som Red Paddle tagit fram.

Det patenterade Rocker Stiffening Systemet och två förstyvningsskenor som sätts i fickor på sidan av brädan gör att den är styvare än någonsin. Forward Flex Control System (FFC) förstärker den främre delen av brädan med en kolfiberstång för att avlägsna all form av svikt och gör att brädan ökar sin totala hastighet.

Dessa två system arbetar tillsammans för att skapa den snabbaste uppblåsbara SUP som för närvarande finns på marknaden.

Brädan har dubbla fenor under fören som förbättrar kursstabiliteten och motverkar att vatten kommer upp på brädan. Brädan levereras med en centerfena i glasfiber som ger bra grepp i vattnet medans den böjda konstruktionen förhindrar att skräp fastnar. Bärhandtagen är placerade ur vägen samt designade för att hjälpa dig komma i och ur vattnet snabbare. Red Paddles diamantskurna däckkudde ger ett ultimat grepp och kontroll under hela tävlingen.

12’6” x 28” Elite är den perfekta storleken för dig som vill börja tävla på öppet vatten och som är en lite större person, stabiliteten hos denna bräda ger dig möjlighet att fokusera mer på att paddla snabbare. För dig som är mer erfaren är den smalare modellen 12’6” 26” Elite att rekommendera.

Mer information:
Tillverkare Red Paddle Co
Längd 381 cm
Bredd 71 cm
Vikt på paddlaren Upp ytill 120 kgs
Material MSL Fusion ( PVC laminate)
Skriv din egen recension
Du recenserar:2018 Red Paddle CO 12.6 x 28 Elite MSL
Ditt betyg