2018 Red Paddle CO 14 x 25 Elite MSL

För dig som vill ha den absolut bästa 14” tävlingsbrädan.

Ej i lager
SKU
SU3304012618
14 900,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Om du vill tävla med en 14” bräda är denna uppblåsbara SUP för dig. Red Paddles 14 'x 25“ Elite är byggd för att bibehålla en hög hastighet. 14" lång och bara 25" bred har den designats för att skära genom vattnet som en het kniv genom smör. Brädan är 150 mm tjock vilket minskar motståndet i vattnet, med den dubbla fenan under nosen håller den i rätt riktning vilket gör att brädan är snabb och lätt att kontrollera i tävlingar.

Det är också en bra downwind-bräda som plockar upp vågor och glider vackert. Allt detta i ett som du dessutom kan du packa ihop och bära hem i en ryggsäck!

Red Paddles Rocker Stiffening System förstärker brädan och eliminerar mjukhet. Brädan levereras med ett inbyggt US Fin Box-system så att du kan justera fenan att passa just din paddlingsstil.

Konstruktionen av glasfiberfenan förhindrar att skräp fastnar så du kan fokusera på att paddla. Den extra styvheten gör paddlingen ännu lättare i extrema förhållanden.

Forward Flex Control eller förkortat till FFC är en innovation av Red Paddle som förstärker den främre delen av brädan för att förhindra flex som kan uppstå under sprintfaser på en tävling eller när du paddlar genom vågor.

Detta ökar också hastigheten genom att kanalisera kraften till den bakre delen av brädan. Systemet består av ett kolfiber kompressionsstöd som fungerar i kombination med RSS för att leverera en mer styv bräda.

Mer information:
Tillverkare Red Paddle Co
Längd 426 cm
Bredd 63 cm
Totalvolym 340 liters
Vikt på paddlaren Up till 110 kgs
Material MSL Fusion ( PVC laminate)
Skriv din egen recension
Du recenserar:2018 Red Paddle CO 14 x 25 Elite MSL
Ditt betyg