Vi som jobbar på Kajaktiv


James Venimore
(CEO/VD)

James började paddla för 25 år sedan i sitt hemland Nya Zeeland. Efter ett antal paddlingsexpeditioner och  jobb inom forspaddling i olika länder hamnade han i Sverige. Med sin gedigna utbildning och erfarenhet inom säkerhet är det James som håller i våra olika säkerhetskurser. Senaste resan gick till paddling & SUP surfing långt Corromandels fantastika kust i Nya Zeeland.

 

 

 

 

 


Hans Jansson: Sales & kundsupport och är en glad värmlänning.
 
Jobbar med sälj och kundsupport på Kajaktiv. Har paddlat kajak i ca 20 år, Förutom att paddla kajak gillar jag att skärmflyga, åka skidor både utför och på längden, gillar det mesta man kan göra utomhus.

 

 

 

 

 

 


Anna Zetterqvist
(Admin)

 

Vår import från Idre så kommer Anna som är vår stöttepelare och enda tjej på företaget för tillfället. Anna tar hand om ekonomin och till stor del även telefonen med beställningar och information. Troligtvis världens snällaste medarbetare med blykoll på läget. När hon inte är på jobbet tar hon hand om sin familj i Dala-Floda

 

 

 

 

 Kajaktivs Ambassadörer


Göran Gustavsson

49 år seglare, surfare, simmare, livräddare och SUPare, älskar vatten och aktiviteter i och runtomkring vatten.

Har rest och reser mycket och det var så jag först kom i kontakt med upplåsbar SUP och Redpaddle för möjligheten att få med en bräda på resan. För mig och familjen är det viktigt att hela familjen kan ha glädje av SUPen. Jag ser upplåsbar SUP som en helhetslösning där träning, tävling, upplevelse, surfing och lek med barnen är några. 2016 paddlade jag Göta Kanal från Mem till Sjötorp under 5 dagar för att uppleva en del av Svensk historia. Har varit med på en del SUP tävlingar runt om kring Sverige. Det blir runt 1000 km på SUP varje år.