Personlig service: 024122361 • Frågor och svarFrakt och köpvillkorIntegritetspolicy • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Packraft

Kurs och guidning

Packrafting, grundkurs

Följ med på en guidad tur nedför Västerdalälven i Dalarna

Packrafting, grundkurs 2 dagar

Gå vår populära packraftkurs med grundläggande teknik och säkerhet

Packrafting med Kajaktiv i Dala-Floda

Packrafting är en aktivitet som ökat i populäritet de senaste åren. Möjligheten att ta en liten båt med sig på tåget för att sedan bära den på ryggen under fjällvandringen, öppnar för helt nya möjligher och upplevelser. Att den knappt tar någon plats att förvara gör den också attraktiv för dig som bor trångt.

Om du vill ta steget till att paddla packraft i fors för att kunna ta dig an någon av Sveriges fina älvar, rekommenderar vi en kurs som vi anordnar tillsammans med Outdoorpirate. Tillsammans ger vi dig kunskaperna och tekniken som låter dig paddla tryggt och säkert i strömmande vatten.

I Lissfors kan vi erbjuda klass II-III-forsar med slalombana precis utanför dörren. Vi erbjuder också turer med lite mer expeditionskänsla, vilka vi når efter en kortare bilfärd uppströms.

Hos oss får du möjlighet att prova packrafts från Kokopelli och Verano. Som kursdeltagare har du också rabatt i vår butik.

Våra instruktörer & personal

Våra instruktörer har alla lång erfarenhet och håller sig ajour med det senaste inom utbildning, första hjälpen och säkerhet. Men det kanske viktigaste är ändå deras entusiasm för forspaddling och möjligheten att introducera andra för denna värld. En del av våra instruktörer började sin paddlingskarriär här hos oss för många år sedan. Kanske blir det så även för dig.

Läs mer om våra instruktörer och personal >>