Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Årets julklappstips 2022

Låt oss hjälpa dig att hitta något speciellt till en speciell person denna jul!

Nedan har vi 12 bra förslag från Kajaktiv på julklappar!

#1
Red Original Co Isolerad Termosmugg
Julpris: 215 kr

Rek pris:  240 kr

Ge din speciella person i ditt liv känslan av att du bryr dig om personen. När de värms av sin kopp kaffe eller te kanske på vägen till jobbet i bilen eller på en fin utsiktsplats. Muggen är välisolerad och håller den varma drycken varm i 4 till 8 timmar och rymmer 568 ml.

Köp nu

#2
Orbiloc Outdoor Dual lampa
Julpris: 219 kr

Rek pris: 259 kr

Håll nära och kära synliga med en Orbiloc-lampa under de mörkare månaderna. Kan fästas på olika sätt på kläder eller remmar. Stark belysning där du syns från 5 kilometers håll och lampan varar i cirka 100 timmar och upp till 250 timmar när den blinkar.

Finns i vitt rött och grönt lampljus.

Köp nu

#3
Macpac Kahuna 1.1 ryggsäck – 18 liter
Julpris: 520 kr

Rek pris: 650 kr

Praktiskt och mångsidigt liten dagsryggsäck. Finns fack för att hålla laptopen på plats på väg till jobbet och skolan. Är även perfekt för korta vandringar i skogen där du har tillräckligt med plats för fika och lite extra kläder.

Köp nu

 

 

#4
Hiko Muffle pogies i nylon och fleece
Julpris: 378 kr

Rek pris: 446 kr

Det finns några som gillar att paddla även när det är mörkt och kallt och av vår erfarenhet håller dessa fingrarna värmande med sin fleece insida, då luft fångas in och värms upp och isoleras av det slitstarka tyget på utsidan. Dessa pogies erbjuder god kontakt med paddelskaftet för komfort och bättre kontroll.

Köp nu

 

#5
Red Original Co Pro Change Robe
Långärmad ombytesrock
Rek pris: 2 495 kr

Visa kärlek för någon du verkligen älskar med denna varma och mysiga jacka. Vi lovar dig att de kommer tycka att det är en av de bästa julklapparna någonsin. Av vår egen erfarenhet under de kallare månaderna bär vi dessa jackor till; jobbet, gymmet, den korta hundpromenaden, på hockeymatchen, hem från bastun och vinterbadet… ja du hör ju!

Köp nu i Ljusblå eller Stealth Svart

 

 

#6
Red Original Co isolerad dryckflaska
Julpris: 290 kr

Rek pris: 330 kr

Håller varm choklad varm på vintern i skidspåren och vattnet svalt en varm sommardag. Kommer vackert förpackad, kanske kan mottagaren bli besviken då det först ser ut som om det är en fin flaska whisky? Men det finns ju ingen anledning till varför du inte skulle kunna fylla flaskan med whisky innan du slår in den!

Köp nu

 

#7
Hiko Teddy Overall fleece-underställ
Julpris: 1 090 kr

Rek pris:1299 kr

”One piece” funktionssplagg för användning vid kalla temperaturer – passar perfekt även för skidåkning och vinteraktiviteter!

Köp nu

 

 

#8
Hiko 90’s Beanie mössa
Julpris: 199 kr

Rek pris: 219 kr

Ge den coolaste mössan i retrostil för afterski i vinter. Hiko grävde fram en design av en 20 år gammal klassiker! På mössan står det Hiko och även deras slogan:– ”In water we live!”

Köp nu

 

#9
Red Original Co Revolution tre-i-en parka – Svart
Rek pris: 5 295 kr

Ge någon den ultimata långkappan som ger dig tre alternativ genom att antingen använda den inre fleecejackan, den quiltade skaljackan eller båda tillsammans för extra värme.

Köp nu i blå eller svart

 

 

SPOT Gen4 GPS Satellit nödsandare#10
SPOT Gen4
Rek pris: 2100 kr + abonnemang

Låt nära och kära berätta för dig att de är säkra och var de befinner sig och att de kan påkalla både akut SOS och icke-livshotande hjälp som att till exempel när man får slut på bränsle i skotern. Perfekt för områden med dåligt eller inget GSM-nätverk. (Rykten säger att Tomten har en så att Tomtemor kan hålla ett öga på var han är!).

Köp nu

 

 

#11
Forspaddlingskurs med Kajaktiv
Pris: Se kurser.

Ge någon du bryr dig om ett minne för livet med ett presentkort på en av våra många kurser där vi lär ut hur ni navigerar er ner för forsarna i Västerdalälven.

Vid bokningen väljer du “presentkort” och datum kan ni bestämma senare!

Mer info och priserna

 

 

 

#12
Presentkort på valfria produkter
Pris: Du bestämmer 😄

Har du svårt att bestämma dig om vilken julklapp du ska köpa? Men du vet att personen är intresserad av paddling och outdoor?

Passa på att köpa ett presentkort online till valfritt värde från oss på Kajaktiv.

Köp nu

 

 

 

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.