Prijon Prilite Marlin Low Volume - Lekfull komfort i snygg förpackning!

Prijon Prilite Marlin Low Volume - Lekfull komfort i snygg förpackning!

Sist jag paddlade havskajak skuggas minnet av saltstänkta klippor och magisk solnedgång av skav och medioker kajak.  Men morgonens möte med Marlin lämnade mig med ett stort leende. Det första som slog mig var komforten - satt som en smäck! Sitsen var skönt vadderad och lätt justerbar. Dessutom passade den mina korta ben och förhållandevis smala höfter fint, vilket vi lite mindre paddlare inte är bortskämda med. Paddelmässigt fortsatte de positiva överraskningarna. Den trögdrivna känslan jag mindes var nu utbytt mot en lekfull smidighet.

Marlin LV är lätt att manövrera och inbjuder till lek.  Det tog inte många paddeltag innan jag funderade på om "rollen" sitter och när nästa tur blir av. Slutsummeringen blir skön, snabb och snygg. För visst spelar yta in när man flyter fram!

Prijon är välkända inte bara för kvalitet men komfort också.

Mer om Prilite Marlin LV >>

Prijons rodersystemet är väl utformad och en av de mest effektiva.