Hiko Valkyrie paddeldräkt med gylf

Valkyrie är en ny prisvärd paddeldräkt som passar bra för surfski, turpaddling och SUP. Den är också ett bra val för dig som ägnar dig åt kajakfiske vintertid.

Paddeldräkten är försedd med en tät men följsam neoprenkrage som lämpar sig för forspaddling upp till Klass III-forsar. Kragen är skonsam mot huden även under längre tid i saltvatten i jämförelse med en latextätning. Detta gör Valkyrie till ett bra val för aktiviteter med lite högre puls som när du paddlar surfski till exempel. Handledstätningarna är gjorda i latex med ett skyddande och värmande lager neopren utanpå. Fötterna hålls torra i sockorna av Cordura vars sömmar också är tejpade. Gylfen gör också dräkten mer bekväm och praktisk under längre turer.

OBS: om du inte kan hitta din storlek, vänligen kontakta oss för personlig hjälp, vi har leveranser kontinuerligt pågår med Hiko.

I Lager
SKU
DS141204
6 750,00 kr 7 500,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Det här är en dräkt som vi har väntat på en tid - en paddeldräkt som fungerar bra för de flesta typerna av paddling, och som är bekväm att bära under många timmar och som dessutom är lätt att kliva i och ur. Att den dessutom är ventilerande gör att du gärna behåller den på under lunchpausen. 

Med rätt underställ är det här en dräkt som håller dig både varm och trygg om du hamnar i vattnet. Viken typ av paddling och paddlare är Valkyrie gjord för? Den lämpar sig för alla som paddlar SUP, havskajak, surfski, fiskekajak eller fors (upp till Klass III-IV). Den passar också dig som seglar, vindsurfar, kitesurfar eller håller på med forsränning (upp till Klass III-IV).  

Detaljer

  • Anatomiskt skuren för bästa passform.
  • Dragkedja placerad framtill för enkel på- och avklädning.
  • För bästa komfort är ovandelen gjord i ett lättare material, medan underdelen är gjord i ett kraftigare och mer slitstarkt material, vilket gör dräkten mer hållbar.
  • Gylf gör dina pauser snabbare och enklare. 
  • Den höga halstätningen är gjord extra följsam neopren vilket gör dräkten väldigt bekväm.
  • usterbar midja gör att dräkten sitter på plats och inte känns som en overall. 
  • De vattentäta sockorna är gjorda av slitstark Cordura, vilket också gör det lättare att få i fötterna.
  • På insidan av dräkten finns också en ficka försedd med dragkedja.

Material

Hiko Valkyrie är tillverkad i tre olika 4-lagersmaterial: AirFour, AirFour Light och Cordura vilka samtliga bidrar till dräktens fina egenskaper och breda användningsområde.

Tekniska detaljer

Vikt: 174g/m2

Vattentäthet: 25 000mmVP

Andningsförmåga: 5000g/m2/24h

Pris 7500kr

Mer information:
Tillverkare Hiko Sport
Färg Blå
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hiko Valkyrie paddeldräkt med gylf
Ditt betyg

Hiko Valyrie Paddeldräkt