Kurs & Hyra

x

Underkategorier

Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Fallande ordning

Boka en forspaddlingskurs idag!

Varför inte inleda det nya året med att boka en kurs i forspaddling under våren eller sommaren, gör det med kompisarna, arbetskollegorna eller själv - här hittar du snabbt nya vänner. Efter en rolig och utvecklande dag i forsen slappnar ni av i bubbelpool och bastu.

Och glöm inte att alla kursdeltagare får 10-20% rabatt på allt i vår välsorterade butik.

Välkomna till Kajaktivs unika kursgård - ett stenkast från forsarna i Lissfors, Västerdalälven, Dala-Floda!

Kajaktiv är ledande i Sverige när det gäller utrustning, kurser och event inom diverse paddelgrenar i Sverige. Allt i från att lära ut så att du kan känna dig bekväm med din paddling genom forsarna på Åre Extreme Challenge, till att lära ut hur du paddlar Stand Up Paddle korrekt och stabilt. Vi har ett briljant läge med närmsta forsarna bara 50 meter utanför dörren! Tillika nära en lugn och skön sektion av älven med plattvatten, där det passar utmärkt för nybörjare att sätta sig i kajaken första gången, eller lära sig paddla Stand Up Paddling på. Det är även en fin startpunkt för en längre tur nedströms, här kan man ha tur på vägen och se bävrar.

Forspaddlingskurser
Våra forspaddlingskurser hålls i samarbete med Inka och Amrit på Far Away Adventures, två duktiga och erfarna instruktörer som har varit med oss i över ett decennium och har hunnit lära ut forspaddling till ett par tusen kursdeltagare genom åren på Kajaktiv. Far Away Adventures är en researrangör med äventyrsresor i Nepal med mycket inriktning på forspaddling och vandring, samt så stödjer de tillväxten av nepalesiska kvinnliga guider och ledare inom äventyr genom sina resor. Vi rekommenderar starkt att som fortsättning på sina kurser åka på en resa med dem! Inka håller även i Stand Up Paddle Yoga på somrarna i Dala-Floda.

Andra kurser
Kajaktiv erbjuder även Rescue 3 kurser, en internationell certifiering av säkerhet- och räddningskurser i fors.Lissfors har bra möjligheter till att lära sig olika tekniker när det kommer till att simma i fors, till att öva avancerade tekniska repsystem för älv och forsar vid säkerhet och räddning. Kajaktiv bedriver också specialiserade kurser för kommersiella företag, räddningstjänst och det militära.
Kurser inom touring kajaker och Stand Up Paddling finns också, det är antingen personal från Kajaktiv eller Jens på First Step Nature som håller i dessa. Dessa kurser anpassas efter kundernas behov.

Boende och grupper
På Kajaktivs kursgård finns även boende liknande vandrarhem med 12 bäddar i två rum, tältplatser och tillhörande delat kök och bad rum. För större grupper finns det möjlighet att hyra flera bäddar av Floda Forsfarare på andra sidan vägen. Vi föredrar att grupper är mindre för att behålla kvalitet, men det finns möjlighet att ta emot stora grupper för olika aktiviteter.

SPA och relax
Inte att förglömma - Kajaktiv har även en av Sveriges bästa paddel relax område med jaccuzzi, vedeldad bastu och badtunna. Allt i en fin miljö där det även går att grilla.

Kurserna går varje vecka från maj till september. Du kan välja mellan att gå en halv dag, en dag, två dagar eller fyra dagar. Är ni en grupp så bokar vi gärna in er ett datum som passar er och då ordnar vi gärna ett rabatterat pris!

 

VARFÖR JUST VÅRA FORSPADDLINGSKURSER I DALA-FLODA?

• Boende på vår rogivande kursgård i vacker Dala-miljö

• Pålitliga vattennivåer från maj till oktober

• Modern kvalitetsutrustning

• Pedagogiska och professionella instruktörer

• Idealisk omgivning med lättillgängliga forsar

• Utomhus spa med bastu och jacuzzi för avkoppling efter paddlingen

 

För frågor och bokning: 073-814 0570 eller epost kurs@kajaktiv.se

 

Våra forspaddlingskurser sker i år i samarbete med Far Away Adventures som också arrangerar paddlingsresor till Nepal!