jobba hos oss på Kajativ

Vi letar nu efter en ny medarbetare.

Är du vår nya lagspelare?

Hos oss jobbar du i ett litet team, med allt vad det innebär, och ditt jobb handlar initialt om att hjälpa till med försäljning, support och underhåll av hemsidan.

Mer långsiktigt ser vi att du växer in i en större roll utifrån dina kunskaper och din personlighet.

Det här är inte ett vanligt jobb, och vi är ingen vanlig arbetsgivare. Hos oss får du en varierande och kreativ tillvaro och en hög grad av flexibilitet, även om vi är ett starkt säsongsorienterat företag.

De senaste 25 åren har vi försett den svenska friluftsmarknaden med högkvalitativa produkter från ledande varumärken. Under dessa år har vi byggt nära personliga relationer med våra leverantörer och kunder, vilket är en av grundpelarna i vår verksamhet tillsammans med vår stora passion för paddling och friluftsliv.

Ta chansen att bli en del av vårt team i Dala- Floda genom att slå oss en signal på 070-662 19 95, vardagar mellan 9 och 16.

F.A.Q.

Är detta en heltidstjänst? Tjänsten är heltid, med en sex månaders provanställning. Du har chansen att växa in och bli en central del av Kajaktivs framtid.

Kan jag jobba på distans? Normalt nej, men vi är flexibla där det går och på sikt kan vi se över möjligheterna att jobba från annan plats under vintermånaderna till exempel.

Behöver jag vara en duktig paddlare? Nej, men det kan i viss mån vara meriterande. Framförallt vill vi att du har ett starkt intresse för paddling och friluftsliv samt har en vilja att lära dig.

Kommer jag vara ute och paddla de flesta dagarna i veckan? Tyvärr måste vi erkänna att det mesta jobbet sker framför datorn där vi sköter kundärenden, inköp och logistik. Men vi tar alla chanser vi får att komma ut på vattnet med våra kunder och användare för att testa kajaker och övrig utrustning. Att hitta en paddelkompis efter jobbet är inte svårt.

Lön och semester? Vi erbjuder en marknadsmässig lön utifrån din kompetens och dina erfarenheter. Eftersom vi är ett säsongsorienterat företag så ser vi gärna att du tar ut merparten av din semester under företagets lågsäsong. Perfekt om du gillar skidåkning och andra vinteraktiviteter. Men vi försöker också ta några veckor på sommaren.

Vilka nyckelfaktorer letar Kajaktiv efter när det gäller den här tjänsten? Vi letar efter dig som anstränger dig lite extra för att se till att kunden får rätt produkter och en bra upplevelse genom hela köpprocessen. Har du erfarenhet av att jobba med Magento eller Wordpress samt Excel så är det ett plus. Vi ser gärna att du är van att uttrycka dig i skrift och kan hjälpa till med produkttexter etc. Att du är strukturerad och har lätt för att kommunicera med dig omgivning är viktigt.

Vad kan Dala-Floda som ort erbjuda mer än ett fantastiskt jobb? Dala-Floda är en lite by med öppen och vänlig attityd och som dessutom ligger naturskönt och med närhet till både fjäll och mindre städer. Kajaktiv har också turen att ha en väldigt aktiv forspaddlingsklubb på andra sidan gatan, med nybyggt gym i den gamla kraftstationen. Gymkort ingår i anställningen. Närhet till skola och förskola i Dala-Floda, Björbo och Mockfjärd.

Det bästa av allt är att vi har fantastiska friluftsaktiviteter precis utanför dörren, med stigcykling, fiske och paddling (både fors och slätvatten) och många fina vandringsleder. Vintertid finns här fina skidspår och skridskoåkning, och Sälen ligger bara två timmar bort.

Mer om Dala-Floda finns har.