Butiken: +46 (0)241-223 61 • Kurser & Hyra: +46 (0)76-160 35 42 • Frågor och svar • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Friluftskläder

Friluftskläder för dina outdoor-äventyr

Friluftskläder från Macpac

Macpac friluftskläder

Det som började i föräldrarnas garage i huvudstaden Christchurch har växt till ett välrenommerat internationellt varumärke som innefattar både ryggsäckar, tält och kläder. I snart 50 år har Nya Zeeländska Macpac utvecklat utrustning för krävande miljöer och aktiviteter. Det var ett tält som var början på det som sedan skulle komma att bli Macpac. Bruce McIntyre, företagets grundare, kände sig tvungen att sy ett tält när han och några kompisar från universitetet skulle ge sig ut på en tur, men helt enkelt hade glömt en liten detalj – tältet. På den tiden var det inte alls lika lätt att få tag på utrustning. I synnerhet inte på så kort tid. Bruce tog saken i egna händer och det är också den andan som under alla år har genomsyrat varumärket Macpac.

Idag arbetar man tätt tillsammans med New Zealand Alpine Team – NZAT när det gäller produktutveckling och -testning.

Macpac-produkter är designade, testade och beprövade i det ultimata utomhustestlabbet i Nya Zeeland. Bruce hade en önskan att konstruera utrustning av högsta kvalitet som skulle ta dig var som helst och tillbaka igen. Den grundfilosofin har utvecklats till en samling kläder och utrustning för alla klimat och scenarier. Våra produkter vänder sig till bergsklättrare, campare, vandrare – alla som älskar äventyr och resor.

Vårt team är stolt baserat i Christchurch, på Nya Zeelands sydö, och vi har varit i skogen ända sedan början. Det är på vårt huvudkontor där konceptetet för varje Macpac-produkt föds, innan våra mycket skickliga tillverkningspartners förverkligar designteamets visioner.

Vår stora tro är att livet är bättre när du är utomhus. Våra produkter öppnar upp för äventyr. Genom teknisk utrustning som är specificerad, teknisk och robust, utrustar vi dig med de nödvändiga verktygen för att omfamna naturen.