Butiken: +46 (0)241-223 61 • Kurser & Hyra: +46 (0)76-160 35 42 • Frågor och svar • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Tält från Macpac

Högkvalitativa tält från Macpac - perfekt för dina outdoor-äventyr!

Macpac tält

Tält från Macpac

I snart 50 år har Nya Zeeländska Macpac utvecklat utrustning för krävande miljöer och aktiviteter. Det var just ett tält som var början på det som sedan skulle komma att bli Macpac. Bruce McIntyre, företagets grundare, kände sig tvungen att sy ett tält när han och några kompisar från universitetet skulle ge sig ut på en tur, men helt enkelt hade glömt en liten detalj – tältet. På den tiden var det inte alls lika lätt att få tag på utrustning. I synnerhet inte på så kort tid. Bruce tog saken i egna händer och det är också den andan som under alla år har genomsyrat varumärket Macpac.

Alla tält är utvecklade och testade i de skiftande miljöer och påfrestande förhållanden som de Nya Zeeländska öarna erbjuder. Idag arbetar man också tätt tillsammans med New Zealand Alpine Team – NZAT när det gäller produktutveckling och -testning.

I sortimentet hittar du välbeprövade tält för högalpina förhållanden, men också lätta enmannatält för bikepacking eller packrafting exempelvis. Det finns också en serie tält för campingbruk, eller tillfällen där vikten inte är det primära. Dessa tält håller samma höga kvalitet som expeditionstälten, men är inte gjorda för extrema förhållanden eller året-runtbruk.

Det som började i föräldrarnas garage i huvudstaden Christchurch har växt till ett välrenommerat internationellt varumärke som innefattar både ryggsäckar, tält och kläder.