2018 Red Paddle CO 10.6 Ride MSL Special Edition

Red Paddle Co's mest populära bräda nu i en special edition med en ny spännande färg!

I Lager
SKU
SU3301010918
10 900,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Inför Red Paddle Co's 10 års jubileum släpper vi tillsammans en special edition av den prisbelönta 10'6 “Ride ett i begränsat antal. Den är fylld med samma fantastiska funktioner som alla andra brädor men med en exklusiv färg.

Om du bara skulle kunna köpa en Red Paddle Co bräda är Ride 10'6 den vi skulle rekommendera dig att införskaffa. Den är redan världens mest populäraste uppblåsbara SUP och är den ledande brädan inom SUP-Branschen och har dessutom vunnit många konsumentpriser.

Red Paddle Co 10.6 är en mycket mångsidig bräda och kan användas av nästan alla paddlare för vilket ändamål som helst.

Modellens framgång beror på oöverträffad kvalitet, hållbarhet och innovation men också tack vare den mångsidigheten Ride 10'6 "uppblåsbara SUP har. Den är utformad för att flyta och glida lätt på plattvatten, detta är möjligt tack vare brädans design. Brädan har en definierad kurva i formen som gör att den åker förutsägbart i surf och glider smidigt fram på vattnet, oavsett vilken typ av paddlare du är.

Den är 120mm / 4,7 “ tjock vilket ökar styvheten men påverkar inte paddlingen eller prestandan. Praktiska lastbindningar kompletterar och ger ett ikoniskt paket.

Red Paddles däckkudde ger komfort och grepp medans en upphöjd diamantskuren kick pad har lagts till på den bakre sektionen för att ge bättre grepp och stabilitet vid surfning eller utförande av steg tillbaka varv. Brädan levereras med Titan pumpen som pumpar upp brädan två gånger snabbare än förut och gör att du kan komma ut på vattnet snabbare än någonsin. Den packas dessutom ner snyggt och smidigt i en terrängryggsäck, vilket gör transport och förvaring lätt.

Mer information:
Tillverkare Red Paddle Co
Material MSL Fusion ( PVC laminate)
Längd 320 cm
Bredd 81 cm
Vikt ca 16 kg
Totalvolym 240 liters
Vikt på paddlaren Upp till 100 kg
Skriv din egen recension
Du recenserar:2018 Red Paddle CO 10.6 Ride MSL Special Edition
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!