Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Forsränning i Dalarna

Kom och prova forsränning med erfarna guider. Inga förkunskaper krävs.

Nedan finner ni vårt utbud inom forsränning.

Söker du något skräddarsytt för företag eller mö-hippan kan ni kontakt oss på kurs@kajaktiv.se

Forsränning, halvdag

Forsränning, heldag

Om forsränning i Dalarna

Forsränning är vad vi kallar de turer där vi ”ränner nedför forsen” och där fokuserar mer på att ha kul, än paddlingssteknik och övningar. Våra turer inom forsränning passar er som gillar pirr i magen och som vill skapa ett härligt minne med vänner och familj. Våra erfarna guider går igenom grundläggande säkerhet innan vi hoppar ner i forsen och vi garanterat att detta kommer bli sommarens äventyr och ett minne för livet.

Under dessa turer använder vi oss av farkoster som kallas Packraft. Våra Packrafts är upplåsbara och mycket stabila i forsen. Tack vare deras stabilitet kan vi snabbt kan ta ut er i forsen och ränna nedströms. Inga förkunskaper krävs mer än att ni kan simma. Om ni hellre vill gå en kurs och lära er mer om teknik, säkerhet och forspaddling kan ni hitta dessa kurser här.

Vi erbjuder följande turer inom forsränning:

Vill du hellre gå en kurs med inrikting på kunskap och träning?

Alla våra guider är erfarna, utbildade och älskar att guida.
Vi erbjuder även ett fullt utrustat boende med bastu och SPA-pool för er som vill övernatta.

Välkommen på äventyr i Dalarna! 

Njut av vår spa-anläggning med bastu och badtunna

Efter ditt äventyr kan du njuta av vår vedeldade bastu och SPA-pool. Denna SPA-hörna ligger endast 60 meter från vackra Lissfors och vill man ta sig ett svalkade dopp under bastun finns det en trygg och stilla hörna i forsen där man kan kyla av sig (man ska ej simma i forsen). Vår SPA-hörna är även bokningsbar för exempelvis mö-hippor och kompisgäng. Kontakta kurs@kajaktiv.se för bokning.

Bastu och SPA-pool ingår i alla kurser med övernattning. För övriga kurser och äventyr kan man köpa detta som ett tillägg. 

James venimore founder of Kajaktiv

Om Kajaktiv - Sveriges paddelcenter

Kajaktiv AB grundades 1995 av James Venimore och har sedan dag ett haft fokus på att hjälpa människor att komma ut på vattnet och i naturen. Vi har alltid haft höga krav på kvalitet i våra noggrant utvalda produkter och vårt mål är att ha nöjda kunder som känner sig trygga med sin utrustning oavsett vilken sport de utövar. Vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell service och ger dig gärna tips och råd om du har några frågor.

Under årens lopp har vi lärt oss att anpassa varje kurs efter deltagarnas erfarenhet. Genom att göra det bygger vi trygghet och förtroende vilket gör att du lär dig mer och har roligare när du utmanar dig själv på vattnet.

Vi ställer höga krav på våra instruktörer – de ska inte bara ha mångårig erfarenhet av paddling, de måste också brinna för att lära ut och dela med sig sina kunskaper och erfarenheter. Det har alltid varit en av grundpelarna i Kajaktivs kursverksamhet och är en starkt bidragande faktor till att våra kurser får så fina omdömen.

Till oss kan du komma med kompisen, partnern, dina barn eller helt själv – här träffar du alltid nya vänner och likasinnade. Hit kan du komma för äventyrets skull, för avslappningen skull eller bara för att komma bort och pröva något nytt. Vi hoppas att vi får möjligheten att visa dig och dela med oss av vår passion denna säsong!

Välkommen! 

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.