Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Hyr spa och bastu i Dalarna

Boka och njut av vår vedeldade bastu, badtunna och spa-pool bredvid Västerdalälven

Att hyra vår SPA-pool och bastu är ett utmärkt sätt att uppleva avkoppling i en vacker natur.

Välkommen till Kajaktiv i Dala-Floda, en pittoresk region i Sverige känd för sina vackra sjöar, skogar och berg. Området erbjuder gott om möjligheter till utomhusaktiviteter som kajakpaddling, fiske vandring och stigcykling. De vackra omgivningarna är perfekt för dig som vill fly vardagens stress och komma närmare naturen, om så bara för en stund.

Vi säljer och hyr ut kajaker, kanoter och SUP och erbjuder guidade turer. Oavsett om du söker en lugn upplevelse i kajaken på en närliggande sjö, eller en spännande fiskeutflykt finns det något dig här. Det stora utbudet av aktiviteter som finns gör det till ett idealiskt resmål för familjer, par och vänner som letar efter en rolig och aktiv semester.

Den vedeldade bastun ligger i direkt anslutning till bubbelpoolen och den vedeldade badtunnan. Med bara några meter till den svalkande Västerdalälven är det en perfekt plats för avkoppling.

För företag

Att hyra en SPA-pool och bastu med din personal är ett bra sätt att förbättra lagkänslan på företaget under avstressande former. Den avkopplande miljön som spa:et erbjuder kommer att hjälpa anställda att varva ner och ladda batterierna, vilket leder till bättre fokus och högre energinivåer när de återvänder till jobbet.

Investera i dina medarbetare och genom en avkopplande stund i en trevlig och annorlunda miljö.

För möhippor och grupper

En möhippa som inkluderar både bastu och en tur på vattnet är ett unikt och spännande sätt att fira brudens sista dagar som singel. Vårt utbud av vattensporter och SPA-pool samt bastu är en perfekt kombination av avkoppling och äventyr, och är ett utmärkt sätt att skapa minnen tillsammans med vännerna.

Den vedeldade bastun ger en avslappnande och återhämtande känsla. Att bada i den varma bastun är ett bra sätt att koppla av och lindra spänningar i musklerna, förbättra cirkulationen och främja allmänt välbefinnande. Det är perfekt efter en dag med äventyr.

Våra turer ger en spännande och äventyrlig aktivitet som kan genomföras av personer i alla åldrar och nivåer. Det är ett utmärkt sätt att skapa en gemenskap och band med vännerna. Paddling i alla dess former ger möjlighet att uppleva den natursköna omgivningen, känna äventyret och utmana sig själv.

Priser

Två timmar kostar 250 kr per person vid minst tre personer. Ingår vedeldad bastu och spapool i två timmar.

Vedeldad badtunna tillägg 1 000 kr för gruppbokning upp till 12 personer, därefter 500 kr per grupp.

Kontakta oss för gruppreservationer med mat och aktiviteter.

 

Bokning

Kontakta oss på kurs@kajaktiv.se eller ring 0241-22 361 för bokning.

Vi kollar på en tid så ni kan hyra spa-hörnan när det passar er, hör av er till oss så bokar vi in en tid.

Kajaktiv's spa & ved elded bastu