Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Vi reparerar din kajak

Är din kajak i behov av uppfräschning och service? Vi ordnar det!

Varför erbjuder vi denna service?


Här på Kajaktiv har vi erfarenhet sedan början på 90-talet med reparation av kajaker. Vi har jobbat med Prijon som för oss står för lång hållbarhet och det som brukar behöva uppdateras efter flera års användande är reservdelar såsom sätet, däcknät, något med luckorna eller dylikt. Genom att uppdatera sin kajak med nya reservdelar och piffa till den kan vi bidra till miljön genom att serva och fräscha upp de redan existerande kajakerna.

Observera:

  • Vi reparerar självklart kajaker av andra märken än Prijon.
  • Vi reparerar dock inte kajaker med trasigt glasfiber.

Så här fungerar det


1: Hör av dig till oss med vad som behöver fixas / kom förbi

Alt 1. Meddela oss på support@kajaktiv.se om vilken kajak du har som behöver repareras och eventuellt om det är några tillbehör du vet säkert som du behöver. Till reservdelar »

Alt. 2. Det går självklart bra att komma förbi med kajaken hit till Kajaktiv i Dala-Floda och vi tittar på den tillsammans. Då är det bra om ni ringer oss innan så vi har rätt person på plats när ni kommer. Sen kommer vi överens om vad som behöver repareras och bytas ut.

2: Offert

Vi svarar med ett erbjudande i form av en offert till dig inom två arbetsdagar. När du accepterat offerten bestämmer vi träff för inlämning / påbörjar vi reparationen.

3: Tid för inlämning & tidsåtgång för service

Enligt överenskommelse.