Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Paddla SUP-bräda

Lär dig paddla SUP med oss!

Prova på SUP

Välkommen till Kajaktiv – Sveriges paddlingscentrum!

Vår verksamhet är sprungen ur forspaddlingen, men vi brinner för alla typerna av paddling och har många års erfarenhet av långfärdspaddling på älvar, sjöar och öppet hav. Stand Up Paddling har vi nu hållit på med i över tio år vilket har bidragit till att växa sporten i Sverige.

Vi erbjuder introduktionskurser i de lugna vattnet nedanför Lissfors, precis utanför dörren till vårt kajakcenter. De flesta introduktionskurserna hålls kvällstid på veckodagarna, men ibland håller vi dem även på helgerna. Vi rekommenderar också att du kikar på vad vår västkust-anläggning på Tjörn har att erbjuda.

Njut i vår spa-avdelning med vedeldad bastu och bubbelpool

Företagsevent och gruppaktiviteter

Du kan med fördel värda dig till oss för företagsevent och gruppaktiviteter med kompisgänget, möhippor och liknande. Vid sidan av kortare och längre aktiviteter kan vi erbjuda catering från lokala producenter samt relaxavdelning med vedeldad bastu, badtunna och bubbelpool. Vi kan erbjuda övernattning med Youth Hostel-standard för 12 gäster med tillgång till gemensamt kök och två toaletter med dusch.

Kontakta oss för mer information

  • E-post: kurs@kajaktiv.se
  • Telefon: +46 (0)241 223 61

Vi har kurser för alla

Om våra instruktörer

Våra instruktörer har alla lång erfarenhet och håller sig ajour med det senaste inom utbildning, första hjälpen och säkerhet. Men det kanske viktigaste är ändå deras entusiasm för forspaddling och möjligheten att introducera andra för denna värld. En del av våra instruktörer började sin paddlingskarriär här hos oss för många år sedan. Kanske blir det så även för dig.

Läs mer om våra instruktörer och personal>>

 

Kajaktiv - Sveriges centrum för paddling