Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Forspaddling i Dalarna

Kurser för alla som vill lära sig forspaddling

Nedan finner ni vårt utbud inom forspaddling

Söker du något skräddarsytt för företag eller mö-hippan kan ni kontakt oss på kurs@kajaktiv.se

Forspaddlingskurs, steg 1

Forspaddlingskurs, steg 2

Avancerad forspaddling, steg 3

Steg 3 kurs till Trysil i Norge

Tjejkurs i forspaddling

Forspaddling - Familjekurs

Zero to Hero

Om forspaddling i Dalarna

Forspaddling är kanske det mest spännande man kan göra på vatten. Tänk er att fara nedför vackra älvar och brusande forsar omgivna av vacker natur tillsammans med vänner. Ni navigerar fram över vågorna och vattnet stänker i ansiktet. Det pirrar i magen och alla sinnen är aktiva.

Under våra kurser lär vi ut hur man läser av en fors, hur man undviker faror och hur man paddlar effektivt. För er som har paddlat havskajak tidigare kommer våra kurser i forspaddling vara mycket givande och ni bygger upp er förmåga att hantera svårare sjö.

Även om forspaddling kan ses som en individuell sport så är det utan tvekan en lagsport. Det är alltid gruppen som tillsammans ser till att alla kommer ner på ett tryggt sätt. Denna kombination av individuella prestationer och samarbete inom gruppen gör forspaddling till en unik vattensport.

Vi erbjuder följande kurser inom forspaddling:

Alla våra kurser hålls ni av erfarna guider som tryggt och säkert hjälper er nedför forsarna.

Välkommen på äventyr i Dalarna! 

Njut av vår spa-anläggning med bastu och badtunna

Efter ditt äventyr kan du njuta av vår vedeldade bastu och SPA-pool. Denna SPA-hörna ligger endast 60 meter från vackra Lissfors och vill man ta sig ett svalkade dopp under bastun finns det en trygg och stilla hörna i forsen där man kan kyla av sig (man ska ej simma i forsen). Vår SPA-hörna är även bokningsbar för exempelvis mö-hippor och kompisgäng. Kontakta kurs@kajaktiv.se för bokning.

Bastu och SPA-pool ingår i alla kurser med övernattning. För övriga kurser och äventyr kan man köpa detta som ett tillägg. 

James venimore founder of Kajaktiv

Om Kajaktiv - Sveriges paddelcenter

Kajaktiv AB grundades 1995 av James Venimore och har sedan dag ett haft fokus på att hjälpa människor att komma ut på vattnet och i naturen. Vi har alltid haft höga krav på kvalitet i våra noggrant utvalda produkter och vårt mål är att ha nöjda kunder som känner sig trygga med sin utrustning oavsett vilken sport de utövar. Vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell service och ger dig gärna tips och råd om du har några frågor.

Under årens lopp har vi lärt oss att anpassa varje kurs efter deltagarnas erfarenhet. Genom att göra det bygger vi trygghet och förtroende vilket gör att du lär dig mer och har roligare när du utmanar dig själv på vattnet.

Vi ställer höga krav på våra instruktörer – de ska inte bara ha mångårig erfarenhet av paddling, de måste också brinna för att lära ut och dela med sig sina kunskaper och erfarenheter. Det har alltid varit en av grundpelarna i Kajaktivs kursverksamhet och är en starkt bidragande faktor till att våra kurser får så fina omdömen.

Till oss kan du komma med kompisen, partnern, dina barn eller helt själv – här träffar du alltid nya vänner och likasinnade. Hit kan du komma för äventyrets skull, för avslappningen skull eller bara för att komma bort och pröva något nytt. Vi hoppas att vi får möjligheten att visa dig och dela med oss av vår passion denna säsong!

Välkommen!