Butiken: +46 (0)241-223 61 • Kurser & Hyra: +46 (0)76-160 35 42 • Frågor och svar • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Kajakkurser och turer

Följ med på våra vackra turer. Inga förkunskaper behövs.

Nedan finner ni vårt utbud inom kurser och turer med kajak.

Söker du något skräddarsytt för företag eller mö-hippan kan ni kontakt oss på kurs@kajaktiv.se

Prova på långfärdspaddling

Kvällsintroduktion till långfärdspaddling

Kajaktur i Malingarna

med grundkurs i långfärdspaddling

Paddla kajak i midnattssolen

Följ med oss ut på årets vackraste äventyr i Dalarna

Om våra kurser med kajak i Dalarna

Att glida ljudlöst fram över blanka sjöar är kanske det närmaste man kommer naturen i vår mening. Kajaken ger dig möjlighet att färdas framåt utan att störa djurlivet och både fåglar och bävrar blir ofta överraskade när man vi kommer runt hörnet. Långfärdspaddling är utmärkt motionsform och avkoppling som passar alla och med en kajak kan ni ta er till platser ingen anna kan komma. Oavsett om ni vill prova en av våra kajaker inför ett köp på Dalaälven eller njuta av en längre tur på sjössystemet Malingarna kan vi varmt rekommendera dessa turer. Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs.

Vi erbjuder följande turer med kajak:

Alla våra guider är erfarna, utbildade och älskar att guida.
Vi erbjuder även ett fullt utrustat boende med bastu och SPA-pool för er som vill övernatta.

Välkommen på äventyr i Dalarna! 

Njut i vår spa-avdelning med vedeldad bastu och bubbelpool

Efter ditt äventyr kan du njuta av vår vedeldade bastu och SPA-pool. Denna SPA-hörna ligger endast 60 meter från vackra Lissfors och vill man ta sig ett svalkade dopp under bastun finns det en trygg och stilla hörna i forsen där man kan kyla av sig (man ska ej simma i forsen). Vår SPA-hörna är även bokningsbar för exempelvis mö-hippor och kompisgäng. Kontakta kurs@kajaktiv.se för bokning.

Bastu och SPA-pool ingår i alla kurser med övernattning. För övriga kurser och äventyr kan man köpa detta som ett tillägg. 

James venimore founder of Kajaktiv

Om Kajaktiv - Sveriges paddelcenter

Kajaktiv AB grundades 1995 av James Venimore och har sedan dag ett haft fokus på att hjälpa människor att komma ut på vattnet och i naturen. Vi har alltid haft höga krav på kvalitet i våra noggrant utvalda produkter och vårt mål är att ha nöjda kunder som känner sig trygga med sin utrustning oavsett vilken sport de utövar. Vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell service och ger dig gärna tips och råd om du har några frågor.

Under årens lopp har vi lärt oss att anpassa varje kurs efter deltagarnas erfarenhet. Genom att göra det bygger vi trygghet och förtroende vilket gör att du lär dig mer och har roligare när du utmanar dig själv på vattnet.

Vi ställer höga krav på våra instruktörer – de ska inte bara ha mångårig erfarenhet av paddling, de måste också brinna för att lära ut och dela med sig sina kunskaper och erfarenheter. Det har alltid varit en av grundpelarna i Kajaktivs kursverksamhet och är en starkt bidragande faktor till att våra kurser får så fina omdömen.

Till oss kan du komma med kompisen, partnern, dina barn eller helt själv – här träffar du alltid nya vänner och likasinnade. Hit kan du komma för äventyrets skull, för avslappningen skull eller bara för att komma bort och pröva något nytt. Vi hoppas att vi får möjligheten att visa dig och dela med oss av vår passion denna säsong!

Välkommen! 

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.