Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Fem argument varför Prijon kajaker

Prijon erbjuder ett brett utbud av kajaker som är hållbar, stabila och bekväma för personer av alla storlekar och paddelförmåga. Med fokus på service från oss på Kajaktiv ger vi dig den support och stöd ni behöver under säsongen inklusive reservdelar som skickas med kort varsel.

Med produktion i Europa och ett stort lager av populära modeller i Dalarna kan vi leverera fler kajaker under säsongen, komplett med gott samarbete med vår fraktpartner för snabb leverans.

Prijon Aruna havskajak i ABS plast 1) Kvalitet

Prijon är välkända för deras blåsmodulerade plast som ger kajaken en markant fördel jämfört med vanliga rotationsgjutna plastkajaker. De håller sin form med ett högt “plastminne” och har en extrem tålighet vilket är bra om de släpas på grus och sten. Även komponenterna är väl beprövade och man använder med lätthet vattentäta luckor, sitter skönt i det bekväma sätet och kajakerna har kanske det mest effektiva rodersystemet på marknaden.

2) Leverans

Prijons blåsmodulering gör att de kan tillverka 6-8 skrov per timme, i jämförelse mot rotationsgjuten produktion som ligger på ca 2-3 skrov per timme. Detta medför att Prijon är i en position att kunna leverera fler kajaker på kort varsel och att fabriken ligger Rosenheim, 7 mil från München gör att leveransen tar bara 3-5 dagar till sverige efter att kajakerna är lastade.

Kajaktiv har även ett stort lager i Dala-Floda med alla de populäraste modellerna som gör att vi kan leverera allt det ni vill med en leveranstid på 2-4 arbetsdagar.

3) Support & service

Alla våra anställda, Anna, Hans, Erik och James finns bara ett telefonsamtal bort för din hjälp och support. Vi kan hjälpa dig med de ordrar ni önskar lägga och även svara på eventuella problem som ni kan tänkas ha. Vi har även konstant kontakt med Prijon för att svara på de frågor vi inte kan hjälpa er med.

Service och stöd är viktigt för oss på Kajaktiv, därför har vi de vanligaste reservdelarna som behövs för att underhålla kajaken och hålla den i toppskick om något går sönder eller tappas bort.

prijon Prilite Marlin sitts detalj 4) Komfort och prestanda

Prijon vet att om en paddlare inte är bekväm, så är det är mindre troligt att han/hon vill fortsätta att paddla. Detta har gjort att Prijon har haft ett stort fokus på designen av sitsen, knästöden, ryggstödet och vaddering som inte bara är komfortabel utan även hållbar. Desto positivare upplevelse dina kunder har desto större chans att de kommer tillbaka!

Större delen av Prijons kajaker är designade för att vara stabila i vattnet men har fortfarande god prestanda och ett lätt driv i vattnet som passar extra bra för nybörjare, allt för att de ska ha en positiv upplevelse och känna sig trygga på vattnet.

5) Andrahandsvärde

Ett annat argument för att använda Prijonkajaker är andrahandsvärdet. Just för att de håller en så hög kvalitet och hållbarhet så är värdet på begagnade kajaker exceptionellt högt om man skulle önska att uppdatera sin flotta efter ett par år. Prijons HTP och Prilitemodeller har ett gott rykte för att ha ett högt andrahandsvärde. Det är ofta man ser begagnade kajaker som är ett par år gamla gå för nettopriset vi erbjuder er, på Blocket och de ligger inte kvar länge om ett rimligt pris är satt.

Detta gör att ni kan känna er trygga med att sälja äldre modeller i framtiden då ni kan få en hög procentandel tillbaka.

Paddling Prijon kajaker på västkusten

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.