Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Göran Gustavsson

Kajaktiv ambassadör

Det började med att Göran kom till oss med en sponorförfrågan när han skulle paddla en längre sträcka av Göta kanal, och sedan dess har han inte bara varit en ambassadör på SUP-sidan utan en värdefull del på event och när det gäller att sprida en positiv bild av sporten.

Med en bakgrund som livräddare med brädan som hjälpmedel. Han har mästartitlar på området inte bara från Sverige utan också från Storbritanien och Australien, och det är det som har byggt hans målmedvetenhet och uthållighet på vattnet.

11 cities med Goran Gustavsson Idag brinner han för SUP-tävlingen 11 Cities som hålls i Holland och sträcker sig över fem dagar och 220 km på kanalerna där. Han har genomfört tävlingen tre gånger vid det här laget och 2019 genomförde han inte bara femdagarseventet utan också ett 31,5 timmars nonstop race bara några dagar innan.

Genom åren är det många märken som velat sponsra Göran, men han har hela tiden valt att jobba med Redpaddle Co och deras uppblåsbara brädor. Genom att hålla jämn (eller högre) takt med konkurrenter på kolfiberbrädor som kostar tre gånger så mycket har Göran blivit en välkänd profil på tävlingar och event ute i världen. Han är inte sen att påpeka att det också är betydligt enklare att resa med en uppblåsbar bräda.

Idag tränar och tävlar han på en  Redpaddleco Elite 14 x 27 race board. För lekfulla dagar väljer han en Redpaddleco Sport 11’0, men han tar också gärna fram sin gamla  Redpaddleco Elite 12’6 x 28 när vinden ligger på bakifrån eller vågorna är lite brantare.

Goran Gustavsson från Halmstad