Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Paracamp Kajaktiv Dala Floda.

Vi vill inte att en rullstol eller en amputation ska hindra dig från att komma ut. Kajaken ett utmärkt sätt att känna friheten och uppleva naturen från vattnet. Förutom en guidad tur har vi mycket focus på paddel teknik och säkerhet. Vi delar med oss av tips och trix för turplanering och coachar i paddelteknik och manövrering av kajak under turen. Efter att ha avverkat en sträcka på ca 7km i västerdalälven är vi framme vid nattens läger.

Paracamp paddling med Kajaktiv

Logistiken funkade och alla rullstolar och ben fans på platts vid ankomst. En portabel brygga för att underlätta landstigning och uppdrag av kajak. Ett stort tält som kan nyttjas för div olika behov. Ett svalkande bad. Gemensam matlagning över öppen eld. En kort kvällstur och demonstration av räddning av man över bord.

En värmande brasa trevlig gemenskap och ett glas champagne, långt in på kvällen, under stjärnorna. Innan det var dags för tältet. Kaffe och frukost i den värmande morgonsolen är svårslaget men vår verklighet. Riva tält och packa sovsäck.

Även återfärden mot Dala-Floda bjöd på sol och avverkades i ett behagligt tempo. Åter vid Kajaktiv återstod lite logistik lösning och en gemensam lunch innan verkligheten kallade och helgen avslutades med nöjda deltagare och glada ledare.

Grillning på kvällen med paracamp 2020

Men vi är ju inte nöjda med det, och det smids redan nya planer för 2021. Så tveka inte att kontakta oss. Helgen den 15-16 augusti genomfördes vår första paracamp i samarbete mellan Outdoorpirate, Faster Forward och Kajaktiv.

Outdoorpirate vill att även du med funktionsnedsättningar ska få möjligheten till natur nära upplevelser. Boka gärna in oss för en guidad tur och kurs, eller hjälp med anpassning av kajak eller frilufts utrustning.

Faster Forward, guiden till bästa aktiviteterna för dig med funktionsnedsättningar. Allt från restaurang och konsert till skog och natur. Kajaktiv, guiden i djungeln av kajaker. Vi levererar rätt båt för dina ambitioner och förutsättningar.

Outdoorpirate Med över 10 års erfarenhet som tekniker på Dalarnas Hjälpmedelscenter vill jag nu kombinera dessa erfarenhet med frilufts intresset. Vill du ha hjälp med anpassning av kajak eller frilufts utrustning, för ett enklare och bättre friluftsliv? Vill du lära dig om paddelteknik och säkerhet?

Eller kanske bara följa med ut på en tur och uppleva naturen. Kontakta mig på Hej@outdoorpirate.se Eller 070-5713327

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.