Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Vi köper din SUP-bräda

Vi ger dig mellan 1500 och 3000 för din gamla SUP beroende på modell och skick när du byter in den mot en ny SUP från oss.

Så här fungerar det


1: Välj bräda
Välj den SUP från Red Paddle Co du vill köpa, inklusive eventuella tillbehör. Till webbbutik >>

2: Inbyte och betalnimng
Vi skickar ett erbjudande med offert till dig inom två arbetsdagar. När du accepterat offerten skickar vi en länk till betalning. Du kan betala via Svea Ekonomi eller direkt via Bankgiro.

3: Leverans
Vi skickar din nya bräda tillsammans med en fraktsedel som du använder för att skicka din gamla bräda till oss. Du använder samma kartong som du fick din nya bräda i.

4: Efter leverans
Registrera din nya Red Paddle Co-bräda för ytterligare 5 års garanti.
Ut på vattnet och njut!

 

Formulär


 

Frågor och svar


Vilket skick måste din gamla SUP-bräda vara?

Skicket på SUP-brädan och medföljande tillbehör såsom pump och fenor kommer att avgöra värderingen av din nuvarande bräda. Därför ber vi om bilder som visar brädan uppifrån, underifrån och från sidorna av SUP-brädan för att vi ska kunna göra en bedömning av skicket.

Hur mycket erbjuder vi för din gamla SUP-bräda?

Vi erbjuder mellan 1000 kr och 3000 kr i beroende på modell, ålder och skick, i vissa fall kan vi också erbjuda en mindre rabatt på den nya SUP-brädan du köper.

Vad gör vi med brädorna som vi byter in?

Efter att vi tagit emot din gamla bräda gör vi en slutlig bedömning, utifrån den genomför vi eventuella småreparationer och beslutar om den ska säljas som begagnad eller skänkas till ungdomsverksamhet i syfte att få en ny generation att upptäcka Stand Up Paddling.

Vad händer om jag inte lämnar in min gamla SUP-bräda?

Om vi inte får in din gamla SUP-bräda inom 3 veckor, fakturerar vi mellanskillnaden, dvs det offererade inbytesbeloppet enligt sedvanlig praxis.

Varför erbjuder Kajaktiv inbyte på SUP-brädor?

Vi gör detta för att hjälpa människor att ta steget upp till en bättre upplevelse och i många fall en säkrare paddling. Vi vill också att fler ska få upp ögonen för Red Paddle Co som varumärke.

Vår historia med Red Paddle Co

Redan 2008 tog vi hem den första uppblåsbara SUP:n från Red Paddle Co till Sverige. Då skrattade folk och sa att det aldrig kommer att bli populärt. Idag kan vi konstatera att de hade fel. Försäljningen kom snabbt igång i takt med att sporten etablerade sig. Idag är Stand Up Paddling en central del i vår verksamhet och i vårt utbud.

Vi valde tidigt att fokusera på Red Paddle Co då vi kände att de kompletterade våra andra varumärken med högkvalitativa produkter. Detta borgar för den bästa upplevelsen, och är samtidigt ett av de starkaste argumenten för hållbarhet.

Under pandemin svämmade marknaden över av ”house brands” och mindre nogräknade lågprisvarumärken som såldes direkt från fabrik. Detta resulterade ofta i brädor med sämre kvalitet, sämre prestanda och tveksamma produktionsförhållanden. Fördelen är att många kom i kontakt med sporten även om upplevelsen kanske inte blev så bra som den skulle kunnat bli.

Även om många kanske är nöjda med sin lågprisbräda, tror vi att många vill uppgradera till en bättre bräda med mer prestanda, stabilitet och de fantastiska funktionerna som Red Paddle Co erbjuder för att göra Stand Up Paddling roligare.

Först lite kakor

Vi använder nödvändiga kakor för att du ska kunna handla våra produkter. Vi lagrar även en del kakor för att kunna förbättra vår service. Nedan kan du acceptera de kakor vi använder.