Feelfree Lure 11.5

Vår bästsäljande fiskekajak 

I Lager
SKU
TK730211
13 500,00 kr 16 150,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Vi kommer att kontakta dig angående paddel längd med din beställning online, eller fråga om en officiell offert. Inklusive 15% rabatt på TNP, Hiko, Scotty och RAM-produkter beställde samtidigt.

Feelfree Kayaks tar kajakfiske till nästa nivå av stabilitet och komfort. .

Lure 11.5 är utrustade med den prisbelönta sitsen Gravity Seat, enkelt höj och sänkbar med ett simpelt handgrepp. Detta gör det enkelt att variera sitthöjden men också att skifta från sittande till stående fiske. Det är också enkelt att ta loss sätet och ta med det upp på land för fikastunder. Försedd med ”wheel in the keel”, ett hjul som förenklar transport på land. Ta heltenkelt kajaken i handtaget fram och rulla på hjulet där bak.  

Den breda plattformen gör att modellerna lämpar sig även för stående fiske. Med ljudisolerat däck kan du tyst närma dig drömfisken. Inklusive fästskenor och spöhållare. I spöhållarna finns en integrerad säkerthetslina till dina spön.

Kajaken har gott om förvaringsutrymme. Här behövs det inget borrande i kajaken för att fästa ett ekolod utan det gör du enkelt i centrumboxen. Det blir enkelt att ta ur och ladda batterier och flytta ekolodet emellan Luremodellerna Feel Free Lure passar får både små och större vattendrag och är en stabil allroundkajak

Roder System: Redo för roder Montering, beställa separat.

OBS Kompatibel för Overdrive trampsystem.

Mer information:
Tillverkare Feelfree Kayaks
Vikt 34 kg
Längd 350 cm
Bredd 91 cm
Lastkapacitet 193 kg
Vikt på paddlaren Upp till 150 kg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Feelfree Lure 11.5
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!

Feelfree Kayaks - Lure 11.5 Overview