Feelfree Moken 12.5 V2 Hung Seat

Tillräckligt stabil och snabb för att klara av stora sjöar och kustvatten, ändå är den komfortabel att använda på älvar och mindre insjöar.

Nya Moken 12,5 V2 är Feelfree´s ”Go-to” sit on top fiskekajakI Lager
SKU
TK73011220
12 375,00 kr 13 750,00 kr

Vi skickar din produkt inom två dagar. Läs mer...

Ring eller maila oss om du vill ha mer information om produkten.

Enkelt att returnera produkten om du inte är nöjd och få pengarna tillbaka.

Moken 12,5 har länge varit en populär modell från Feelfree, speciellt för nybörjare på grund av sin imponerande stabilitet. Det breda skrovet erbjuder en stabil och komfortabel plattform att fiska från även i vågigt vatten. Detta gör Moken 12,5 till ett klokt val för stora vatten och kustbandet i lugna och inte allt för blåsiga dagar.

Den är också perfekt för insjö och älvfiske. Att stå upp och fiska på lugnt vatten kan självsäkert göras tack vare det stabila skrovet och den greppvänliga stå upp plattformen i kajaken.

Även om Moken 12,5 är en beprövad modell har den fått ett rejält ansiktslyft inför säsongen 2020, med en massa nya lösningar som gör den till en perfekt allround kajak.

Moken 12,5 V2 är försedd med en komfortabel höjningsbart stolsystem med massor av justerings möjligheter, så att du kan hitta den perfekta positionen att paddla och fiska ifrån. Den löstagbara Sonar Pod är nu standard och installation av ekolod blir enkelt. Ekolod, batteri och givare sitter allt i Sonar Pod och kan enkelt tas med hem för laddning och förvaring efter fisketuren.

Rejäla rails monterade både fram och bak gör det enkelt att montera tillbehör som extra spöhållare och kamerafästen. 
Gott om förvaringsutrymme och baktill rymma enkelt din fiskeutrustning i en crate. 

Det stora förvaringsutrymmet rymmer enkelt en vikbar trolley som C-Tug. Baktill finns också en öppning för att kunna nå insidan av skrovet. Moken 12,5 V2 är roder förberedd med lintuber installerade i skrovet för Feelfree´s roderkit som säljs som ett extra tillbehör. Rodret förbättrar hantering och styrning av kajaken.

Två spöhållare är standard. Spötoppsskydd för säker förvaring av dina spön i områden med tät växtlighet eller för landstigning i rejäla vågor. Feelfree´s berömda ”Keel in the wheel” gör transporterna på fast underlag till en barnlek men en rejäl kajakvagn är rekommenderad för längre transporter eller på sand.

En brilljant allround kajak med möjligheter till egna anpassningar för att göra din dag på sjön till ett rent nöje.

Material PE (rotationsgjuten plast)
Längd 3,85 m
Vikt 30 kg
Bredd 82 cm
Vikt på paddlaren Up till 120+ kg
Lastkapacitet 190 kg

Mer information:
Material PE (rotationsgjuten plast)
Längd 3,85 m
Vikt 30 kg
Bredd 82 cm
Vikt på paddlaren Up till 120+ kg
Lastkapacitet 190 kg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Feelfree Moken 12.5 V2 Hung Seat
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!