Personlig service: 024122361 • Frågor och svarFrakt och köpvillkorIntegritetspolicy • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Packraft

Packraft tillbehör

Packrafts

Alla Packraft

Om Packraft

Packrafting är en aktivitet som växt stadigt de senaste åren och vi förstår varför. Användningsområdena är många; du kan använda den som en del i din vandringsutrustning och på så sätt kan lägga upp vandringen på ett mer flexibelt sätt. Du kan också använda en packraft för att upptäcka forspaddling eller kanske bara paddla på sjön vid sommarstugan.

Du får inte samma prestanda som en renodlad fors- eller turkajak, men vi lovar att du kommer att ha roligt ändå. Och du slipper utmaningarna med transport och förvaring.

På Kajaktiv erbjuder vi packrafts från bland annat Kokopelli och Verano. I sortimentet hittar du både kompakta och lätta modeller som lämpar sig för dig som ska vandra med packraften såväl som allround-modeller som riktar sig till dig som inte oroar dig så mycket över vikt och packvolym.

Det finns många anledningar att använda en packraft. Kanske vill du slippa utmaningarna med transport och förvaring som traditionella kajaker och kanoter innebär, kanske vill du utöka vägvalen på din vandringstur eller så vill du kanske bara paddla för nöjes skull när lusten faller på.