Personlig service: 024122361 • Frågor och svarFrakt och köpvillkorIntegritetspolicy • Återförsäljare

Snabb leverans • Öppet köp • Nöjdhetsgaranti

Etbl 1995

Kajakfiskepaddlar

Med en paddel avsedd för kajakfiske blir det mycket lättare att driva din fiskekajak framåt.

Storleksguide »

Hitta rätt paddel till din fiskekajak

Allt om paddlar till kajakfiske

Välkommen till vår sida om kajakfiskepaddlar, vi går igenom det som är bra att veta om fiskepaddlar innan du genomför ditt köp så att det blir lättare för dig som kund att hitta rätt modell. Kajakfiske är väldigt populärt av flera anledningar och en fiskekajak skiljer sig ganska mycket från en vanlig kajak. En av de stora anledningarna till att det finns fiskepaddlar är för att fiskekajaker är betydligt bredare än vanliga kajaker och för att paddlaren inte ska ha svårigheter att nå ner till vattnet och inte slå i skrovet är fiskepaddlar betydligt längre än vanliga paddlar.

Innan man bestämmer vilken längd man vill ha på sin kajakfiskepaddel är det bra att förstå de olika kategorierna av fiskepaddlar man främst använder.

Med brett blad

Fiskepaddlar med ett brett blad är anpassade efter en paddelstil där du har en hög vinkel på bladet vid isättningen vilket gör att du snabbt får fart framåt.
Fiskepaddlar med breda blad är mer effektiva och dessa paddlar passar fiskaren som vill ta sig snabbt till platsen där fisken väntar!

Med smalt blad

Den här varianten är anpassad för en paddelstil med låg vinkel, en avslappnad och bekväm teknik som gör att det är favorit bland fiskare. En låg position på armen minimerar tryck och spänningar i små muskelgrupper som gör att du kan ha fullt fokus på fisket men detta betyder inte att låg vinkel är lika med låg prestanda. Du kommer med enkelhet ta dig dit du vill med dessa fiskepaddlar.