Allroundbrädor

Allroundbrädor

 

Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Fallande ordning

Redpaddleco-bästsäljare, som erbjuder fantastisk mångsidighet och skryter av oöverträffad kvalitet, innovation och design för för ett brett utbud av padlare på alla typer av förhållanden och typ av paddling.

De kortare modellerna är bättre lämpade för surf,, medan de längre bredare modellerna riktar sig mot den större paddlaren eller hos familjer som ska paddla ihop på ett bord.

Redpaddleco’s Ride kollektion var designad med en sak i tanke - att ha det roligaste på vattnet.

Den minsta  9'8 "Ride, är den perfekt  SUP för lättare paddlare, men du kan också gå till  den gigantiska Ride XL som kan rymma upp till 8 personer, det finns en Ride bräda för alla!

De mindre Ride 9'8”, 10’6” och 10'8” brädorna är konstruerade för att vara mycket mångsidiga och med bra surfing egenskaper för nybörjare på vågorna tack vare deras MSL-konstruktion. De drar också nytta av RSS-system för att ge extra styvhet, vilket gör dem fantastiska för nybörjare och erfarna paddlare lika.

De större brädorna i Ride-sortimentet, L och XL, är utformade med familjer och grupper. Ride L kan bära upp till 4 ryttare och, tack vare det breda däcket, ger utmärkt stabilitet.

 Perfekt för grupp- och teambuilding aktiviteter för klubbar, svensexor och konferensanläggningar