Turbrädor

Här kan du se våra SUP-brädor som är gjorda för de längre turerna. De som skiljer dessa brädor från Ride-serien är framförallt brädans fart, kursstabilitet och lastkapacitet. Inte lika lekfull men härligare paddling! Perfekt för dig som vill utforska eller vara ute längre stunder på din SUP.

Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning

SUP-paddling handlar om att utforska, Sport och Voyager-serien är designade för just det.

Om du ska ut på en måndagstur eller bara letar efter ett steg upp i prestanda, så är brädorna i den här kategorin just för dig. Oöverträffad styvhet och stabilitet betyder att de är perfekta för att transportera all den utrustningen du behöver för att vara ute flera dagar på vattnet, medan deras längd och design gör dem perfekta för cruising i hög fart vilket gör att du kan paddla längre och se mer fantastisk natur! Allt detta plus att de är uppblåsbara betyder att oavsett var ditt äventyr tar dig, kan du få med din bräda smidigt i ryggsäcken som följer med.

Äventyr på SUP.

Sport-sortimentet finns i tre storlekar för att passa paddlare av alla storlekar och är det naturliga nästa steg upp från Ride-serien. Deras snygga design och form ger högre hastigheter och glider fint på vattnet. Voyager SUP-serien är utformad för episka äventyr och är perfekt för paddling under flera dagar. Gott om lastkapacitet för alla dina prylar, packa och ge dig ut!
Från Karibien till Nya Zeeland, och överallt däremellan, har Red Paddle Co's brädor använts för många fantastiska SUP-äventyr och vi älskar alltid att höra om dina expeditioner. Så vad väntar du på? Välj ditt bräda och utforska världen från vattnet!